Licht op Zuid

Licht op Zuid is een gemeenschap voor mensen van alle leeftijden en van alle culturen. Een gemeenschap waar we met elkaar meeleven, tot bloei komen en ons inzetten voor de wijk. We ontmoeten elkaar en  leren wat het betekent om met God te leven. We vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt en willen je graag leren kennen. Woon je in Bloemhof of Hillesluis

Welkom bij onze activiteiten!

Activiteiten

Naaiatelier

Het naaiatelier is een plek voor alle vrouwen die met elkaar mooie dingen willen maken. Bij het naaiatelier zijn vrouwen creatief bezig en genieten van de omgang van elkaar.

Waar?

Zuidpolderstraat 47

Wanneer?

donderdag 12.45 - 14.45 uur

Huiswerkbegeleiding

Op woensdagmiddag wordt huiswerkbegeleiding gegeven voor alle kinderen die het fijn vinden om op een rustige plek huiswerk te maken en daar hulp bij te krijgen. Kinderen uit groep 5 t/m 8 van de basisschool die schoolgaand en/of woonachtig zijn in Bloemhof, zijn welkom!

Waar?

Zuidpolderstraat 47

Wanneer?

woensdag 16.00 - 17.00 uur

Taalles

Wil je Nederlands leren spreken en schrijven? Op de woensdagmiddag wordt er in het gebouw van Licht op Zuid taalles gegeven. Iedereen die Nederlands wil leren spreken en schrijven is van harte welkom. De deelnemers krijgen les volgens het officiële NT2 programma. De taallessen zijn gratis.

Waar?

Zuidpolderstraat 47

Wanneer?

woensdag 15.30 - 17.00 uur

Viering

Wil je meer horen over het christelijk geloof of wil je gewoon kennismaken? Iedere zondag komen we bij elkaar om te luisteren naar woorden van God en om elkaar te ontmoeten. Je bent van harte welkom bij de viering, als je al in God gelooft maar ook als je nog nooit in een kerk bent geweest.

We beginnen de viering met muziek en zang. Daarna luisteren we naar een verhaal uit de Bijbel. We leren wat dit verhaal betekent voor ons leven. Ook bidden we met en voor elkaar.

Waar?

Zuidpolderstraat 47, Rotterdam

Wanneer?

zondag 13.30-15.00

Contact gegevens

Martijn Weststrate

Missionair werker

Jorien Weststrate

Diaconaal maatschappelijk werker

Adres
Licht op Zuid
Zuidpolderstraat 47
3074 BX Rotterdam