Samenkomsten

De aangesloten partners reiken iedereen de hand via een breed scala aan samenkomsten. Hieronder worden de verschillende samenkomsten weergegeven.

Waar en wanneer kan je terecht:

Elke zondag om 14.00 wordt er een kerkdienst gehouden in de Arabische Baptistenkerk Rotterdam Zuid. De dienst wordt gehouden in het Arabisch.

 

 

Waar?

Lede 117

Wanneer?

zondag 14.00

Kerkdienst

Koningskerk

kerk

Waar?

Stieltjesstraat 30, Rotterdam

Wanneer?

zondag 10.00

Samenkomst

Leger des Heils

kerk

Elke zondagmorgen is er een dienst om 10:00 uur. De samenkomst bestaat uit de volgende onderdelen: zingen, gebed, zang en muziekbijdragen, getuigenis en de Woordverkondiging.

De samenkomsten zijn ook digitaal te beluisteren. Hiervoor dient u zich op te geven via email.

Waar?

Hillevliet 139, Rotterdam

Wanneer?

zondag 10.00

Elke zondagochtend is er een samenkomst in de Breepleinkerk. We komen bij elkaar om God en elkaar te ontmoeten. Je bent van harte welkom om deze samenkomsten te bezoeken!

 

Tijdens de zondagse samenkomsten is er voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar kinderkerk. Zij beginnen de dienst samen met hun ouders in de kerkzaal. Al vrij snel mogen alle kinderen naar voren komen. De gemeente zingt met hen een kinderlied en de kinderen mogen een offergave  in de schatkist doen. Daarna gaan ze naar hun eigen groep.

Waar?

Van Malsenstraat 104, Rotterdam

Wanneer?

zondag 10.30-12.30

Viering

Licht op Zuid

kerk

Wil je meer horen over het christelijk geloof of wil je gewoon kennismaken? Iedere zondag komen we bij elkaar om te luisteren naar woorden van God en om elkaar te ontmoeten. Je bent van harte welkom bij de viering, als je al in God gelooft maar ook als je nog nooit in een kerk bent geweest.

We beginnen de viering met muziek en zang. Daarna luisteren we naar een verhaal uit de Bijbel. We leren wat dit verhaal betekent voor ons leven. Ook bidden we met en voor elkaar.

Waar?

Zuidpolderstraat 47, Rotterdam

Wanneer?

zondag 13.30-15.00