Leger des Heils

Korps Rotterdam Zuid

Het Leger des Heils is een organisatie die er voor iedereen is en die iedereen, ongeacht geloof, ras of overtuiging helpt. De reden voor deze levenshouding staat in de Bijbel: “Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand. Dat is het grote en eerste gebod. Het tweede is daaraan gelijk: heb uw naaste lief als uzelf.”

Het Leger des Heils is een internationale beweging en behoort tot de universele christelijke kerk. De inspiratie voor ons geloof en ons werk halen wij dus uit de Bijbel. Wij geloven dat de inhoud van de Bijbel rechtstreeks van God afkomstig is en is opgetekend door mensen. Daarom is de Bijbel voor ons het belangrijkste boek dat er bestaat. In de Bijbel staat hoe God wil dat wij als christenen leven. De kracht van het Leger des Heils zit hem in deze overtuiging: we willen handen en voeten geven aan ons geloof.

Activiteiten

Samenkomst

Elke zondagmorgen is er een dienst om 10:00 uur. De samenkomst bestaat uit de volgende onderdelen: zingen, gebed, zang en muziekbijdragen, getuigenis en de Woordverkondiging.

De samenkomsten zijn ook digitaal te beluisteren. Hiervoor dient u zich op te geven via email.

Waar?

Hillevliet 139, Rotterdam

Wanneer?

zondag 10.00

Kledingwinkel

Er kan tegen een laag bedrag kleding gekocht worden. Daarnaast is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken.

Waar?

Hillevliet 139, Rotterdam

Wanneer?

dinsdag 9.00 - 11.30

Samen aan tafel

Op de derde zondag van de maand is er de gelegenheid om met elkaar de maaltijd te gebruiken. Dit is vooral gericht op ouderen en alleenstaanden. Men hoeft niet bij het Leger des Heils te behoren, iedereen is welkom. Tegen een kleine vergoeding van € 4,50 ontvangt u een driegangen maaltijd.

U kunt zich hiervoor opgeven op de lijst die in het gebouw hangt of op telefoonnummer 010-4852627.

Waar?

Hillevliet 139, Rotterdam

Wanneer?

zondag 12.00

Contact gegevens

Adres
Leger des Heils
Hillevliet 139
3073 KP Rotterdam
Telefoon
010-4852627