Stichting De Haven

Stichting De Haven is er voor moeders, dochters en zussen in de seksindustrie. De Haven biedt veldwerk, prostitutie maatschappelijk werk en een uitstapprogramma op maat. De Haven zoekt deze vrouwen op en is respectvol present als stoppen geen optie is.

In Nederland hebben duizenden vrouwen dagelijks te maken met onrecht. Ze zitten vast door dwang van pooiers, dwang van familie of dwang door omstandigheden. Ze worden dagelijks misbruikt.

De Haven doet er alles aan om in contact te komen met deze vrouwen om hen een veilige en stabiele toekomst te kunnen bieden. Vrouwen kunnen bij ons terecht met vragen over werk, gezondheid, woning of geldzaken. In het uitgebreide uitstapprogramma bieden we vrouwen de mogelijkheid om duurzaam uit te stappen. Onderdeel hiervan zijn de Nederlandse taallessen en persoonlijke begeleiding van de jobcoach naar een baan of opleiding.

Helaas is onrecht in de prostitutie niet iets wat ver bij u vandaan staat. Het gebeurt dagelijks om ons heen, ook in onze stad! Daarom is De Haven voortdurend op zoek naar mogelijkheden om vrouwen te kunnen blijven helpen. Op dit moment oriƫnteren wij ons op een uitbreiding van ons werk naar Rotterdam. Wil je bidden voor wijze vervolgstappen?

Wil je meer weten over ons werk? Ga naar onze website voor meer informatie of neem contact op met Hans Borghuis, relatiemanager van De Haven.

Contact gegevens

Hans Borghuis

Relatiemanager en spreker

Adres
Stichting De Haven
Groenewegje 76
2515 LN Den Haag
Telefoon
070-4020804
Website
www.dehaven.nl