Hulp nodig

Heeft u hulp nodig bij kleine of grote problemen? Hieronder vindt u de partners die u kunt bereiken en de hulp die zij u kunnen bieden.

Waar en wanneer kan je terecht:

BLEND reikt vouchers uit voor gratis knipbeurten bij onze kapster Jocelyn. We verspreiden ze via het CvD en de Voedselbank. Zie jij ook mogelijkheden voor distributie aan mensen die een knipbeurt kunnen gebruiken? Vraag ons naar de mogelijkheden. En uiteraard kun je ook gewoon betalen voor een hippe nieuwe coup.

Waar?

Lange Hilleweg 220A, Rotterdam

Wanneer?

woensdag 11.00 - 20.00
donderdag 11.00 - 20.00
vrijdag 11.00 - 20.00
zaterdag 11.00 - 20.00

Maatschappelijke begeleiding

Diaconaal Maatschappelijk Werk

Wij helpen u en begeleiden u met vragen op het gebied van zingeving, financiƫn en administratie, wonen en werken, relaties/relatieproblemen, psychische problemen, langdurig ziekzijn en voorzieningen, misbruik of mishandeling (nu of in het verleden), opvoeding, eenzaamheid, rouw, vluchtelingen, aanvragen voedselbank.

Waar?

Hillevliet 58a, Rotterdam

Wanneer?

maandag Op afspraak

Maatschappelijk spreekuur

House of Hope

Vind je het lastig om een formulier in te vullen? Of heb je te maken met schulden? Heb je zorgen om je kinderen? Wat je vraag ook is, we willen je graag verder helpen. Je kunt een afspraak maken met een van onze maatschappelijk dienstverleners.

Waar?

Maashavenweg 10, Rotterdam

Beschikbaar voor gesprek met mensen die een beroep willen doen op de diaconie.

 

 

Waar?

Randweg 26-28, Rotterdam

Opvang 24/7

Logeerhuis De Buren

Tijdelijk verblijf voor mantelzorgers en mensen die herstellen van een operatie of val, en dit niet thuis kunnen doen.

Waar?

Astanaplein 7, Rotterdam

Ondersteuning zelforganisaties

Stichting MARA

Mara ondersteunt (migranten) zelforganisaties bij het opzetten van een goede en transparante organisatie. We helpen en bemiddelen bij fondswerving en ondersteunen organisaties bij het opbouwen van een relevant netwerk en /of contact met de gemeente Rotterdam.

 

Waar?

Op afspraak